Un pres fuig després de treure's les manilles quan el traslladaven al jutjat PDF  | Imprimir |  E-mail
dimarts, 11 març de 2008
Agències

Els Mossos d'Esquadra busquen un jove despres que dilluns va aconseguir treure's les manilles i fugir mentre el traslladaven de la presó de joves de la Trinitat als jutjats del passeig Lluís Companys, a Barcelona. Pel que sembla, durant el trajecte dos dels cinc reclusos van poder treure's les manilles, un fet fins ara inèdit en els 15.000 trasllats anuals de presos als jutjats.

Els Mossos investiguen ara com els dos joves presos van poder alliberar-se de les manilles, que portaven lligades per l'esquena. Alliberats de les manilles, els dos joves van empènyer els dos agents de la policia catalana que custodiaven el furgó quan el vehicle es va parar davant dels jutjats.

Un d'ells va ser reduït de manera immediata, si bé l'altre va aconseguir fugir amb una motocicleta que hi havia a la zona, per la qual cosa es manté oberta la seva recerca per aconseguir detenir-lo de nou.

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici arrow Funció pública i Seg. laboral arrow Un pres fuig després de treure's les manilles quan el traslladaven al jutjat
Go to top of page