Retiren el carnet al cap de la Policia Local de Mataró per conduir ebri PDF  | Imprimir |  E-mail
dimarts, 19 febrer de 2008
Agències

ImageEl titular del jutjat número 16 de Barcelona ha condemnat el cap de la Policia Local de Mataró, l’intendent major Joan Francesc Giménez Cernuda, a la retirada del carnet de conduir durant vuit mesos per un delicte contra la seguretat del tràfic. Agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona van detenir Giménez Cernuda, que no estava de servei, després que donés positiu en un control d’alcoholèmia.

Els fets van tenir lloc sobre les 3:30 de la matinada del dia 15 de gener a l’avinguda Diagonal de la capital catalana. En el control que se li va realitzar va donar un resultat positiu de 0,71 mg d’alcohol per litre d’aire expirat, quan el límit permès per la llei és del 0,25 mg/l. Segons la sentència del judici ràpid celebrat el 16 de gener passat, el cap de la Policia Local també haurà de pagar una multa de 480 euros i fer 21 dies de treballs en benefici de la comunitat. El regidor de Via Pública, Oriol Batista, ha explicat que Giménez Cernuda li va notificar els fets ara fa una setmana a ell mateix i a l'alcalde, Joan Antoni Baron, que en aquell moment va ordenar que s'obrís un expedient informatiu. Batista, que recorda que els fets van tenir lloc fora dels horaris de feina, no ha volgut fer més declaracions a l'espera de disposar de les conclusions d'aquest expedient.

Publicat a El diari digital de Mataró

< Anterior   Següent >
webpolicial » Inici arrow Funció pública i Seg. laboral arrow Retiren el carnet al cap de la Policia Local de Mataró per conduir ebri
Go to top of page