Tecnologia - GSM - Tetra
(Des)comptant persones: 5.000 manifestants segons la policia i 20.000 per l'organització PDF  | Imprimir |  E-mail
diumenge, 30 març de 2008
Redacció │ Barcelona

ImageA les cròniques de la premsa sobre manifestacions és habitual afegir la dada de la participació a partir de les xifres oficials -calculades per la Guàrdia Urbana o els Mossos- i les de la pròpia organització de la marxa, que acostuma a ser exponencialment superior. Tant unes xifres com les altres s'obtenen amb mètodes poc científics i que disten bastant de la realitat. Una línia de recerca del MIT (Massachussetts Institute of Technology) aprofita que quasi bé tothom a occident porta un mòbil per comptar els fluxos de persones, desplaçaments, i ja d'una vegada, el número d'assistents reals a una manifestació.

La policia francesa està provant petits avions teledirigits amb càmeres per controlar manifestacions PDF  | Imprimir |  E-mail
dilluns, 24 març de 2008
Agències

ImageFrança podria estar, ben aviat, vigilada des del cel. La policia francesa ja està provant petits avions teledirigits equipats amb càmeres que haurien de servir per controlar, diuen que puntualment, manifestacions i barris conflictius, com les conegudes "banlieues". Són mètodes i aparells que fins ara havien tingut un ús bàsicament militar, i això ha obert la polèmica.

Tots els cossos d'emergències i seguretat s'integren a la xarxa de comunicacions Rescat PDF  | Imprimir |  E-mail
diumenge, 27 gener de 2008
Redacció │ Barcelona

ImageDes de l’1 de gener, tots els Mossos d’Esquadra, Bombers de la Generalitat, Bombers de Barcelona, Guàrdia Urbana de Barcelona, Protecció Civil, Servei d’Emergències Mèdiques, Agents Rurals, operaris de PTOP, tècnics de l’ACA i del Servei Meteorològic utilitzen la mateixa xarxa Rescat. Els propers dies comencen proves pilot a les policies de Badalona i Mataró.

Presons: escorcolls integrals virtuals PDF  | Imprimir |  E-mail
diumenge, 06 gener de 2008
Redacció │ Barcelona

Image

Para combatir el alarmante incremento de teléfonos móviles introducidos de contrabando en prisión, el gobierno del Reino Unido ha decidido instalar un escáner BOSS II (Body Orifice Security Scanner) en cada una de sus cárceles. A continuación más detalles de esta escatológica historia y del invento.

Aprobado el proyecto de ley que acaba con el anonimato en los móviles prepago PDF  | Imprimir |  E-mail
dijous, 04 octubre de 2007
Agències

ImageEl Pleno del Congreso aprobó de forma definitiva el proyecto de Ley de Conservación de Datos relativas a las comunicaciones electrónicas y redes públicas, una norma que permite a la Policía conocer la identidad de los titulares de tarjetas prepago de teléfonos móviles en el marco de una investigación.

Taser C2: una versió domèstica de la pistola elèctrica policial PDF  | Imprimir |  E-mail
dimecres, 17 gener de 2007
Redacció│ Barcelona

ImageA la mateixa fira de productes de consum de Las Vegas on s'han presentat les últimes tendències en telefonia i electrònica, es feia la presentació d'una de les revelacions d'aquesta darrera edició: el Taser C2 -pistola elèctrica- per a particulars. I el que més ha cridat l'atenció, per només 230 euros.

Sorgeix el primer detector de mentides per telefonia per internet PDF  | Imprimir |  E-mail
diumenge, 24 desembre de 2006
Redacció │ Barcelona

ImageLa setmana passada saltava als titulars dels diaris l’aparició del primer detector de mentides per telèfon. És una aplicació per als usuaris de Skype i permet veure el grau d’estrès amb el nostre interlocutor. Alguns ja pensen en les aplicacions que pot tenir en les centraletes dels telèfons d’emergència.

<< Inici < Anterior 1 2 Següent > Final >>

Resultats 16 - 22 de 22
webpolicial » Inici arrow Tecnologia - GSM - Tetra
Go to top of page