Tecnologia - GSM - Tetra
Les ulleres virtuals podrien esdevenir la revolució tecnològica definitiva a la policia PDF  | Imprimir |  E-mail
dissabte, 02 març de 2013
Redacció │ Barcelona

Google Glass promou la innovació al sector de tecnologia per les emergències - Fabricants prometen dispositius capaços de consultes automàtiques en línia als sistemes d'informació policial, amb reconeixement facial, matrícules i localització automàtica de fets inclòs

Image

Aquesta setmana s'ha acabat el Mobile World Congress, i una de les estrelles entre vestidors ha estat el projecte Google Glass. Si bé el propietari d'Android no tenia estand en aquesta edició, sí que hi va enviar una nombrosa delegació d'executius, la majoria dels quals eren fàcilment identificables per vestir les ulleres que Google preveu estrenar a finals d'aquest any.

Desenvolupen un aplicatiu per ajudar a recuperar càmeres sostretes o perdudes PDF  | Imprimir |  E-mail
dissabte, 07 maig de 2011
Redacció │ Barcelona

ImageSi t'han robat la teva càmera de fotos o l'has perduda, no totes les opcions s'han esgotat. Un jove anglès de Bristol ha desenvolupat una aplicatiu que rastreja la blocosfera i internet a la cerca d'imatges fetes amb la teva màquina. El sistema es basa en la informació que aporta el protocol EXIF contingut a l'arxiu JPEG, i en el qual moltes digitals emmagatzemen informació com la data i hora en què s'ha obtingut, la localització, la marca i model.

Un àngel de la guàrdia millorat: l'armilla que avisa a la teva central quan ets tirotejat PDF  | Imprimir |  E-mail
dimarts, 15 febrer de 2011

Image Palau 7, estand 7MH02, www.laipac.com


La Secretaria de Seguretat Pública de Mèxic DF i la Policia Nacional de Nicaragua utilitzen ja les armilles per als seus agents de reacció -L'armilla de protecció IIIAi IV dels estàndards del NIJ, i que inclou el mòdul de comunicacions, té un cost equivalent a les que es venen actualment a Espanya

ImageAmb el lema "Localitzar per protegir", l'empresa Laipac Tech ha desenvolupant una armilla amb mòdul de comunicacions que alerta automàticament a la central d'un impacte de bala o accident de l'agent. El producte s'està exhibint aquests dies a Barcelona amb motiu del World Mobile Congress, i ha despertat molt d'interès entre les delegacions governamentals.

El projecte va sorgir a partir de l'obligatorietat legal al Canadà de que tots els policies hagin de portar l'armilla quan estan de servei, i de retruc l'obligació per els cossos de policia de facilitar aquesta gratuïtament.

Una empresa israeliana presenta un sistema de localització de persones en 3D PDF  | Imprimir |  E-mail
dimarts, 15 febrer de 2011

Image Palau 2.1, estand B70, www.nice.com


Fins ara només es podia localitzar per longitud i latitud aproximada (X i Y), amb marges d'errors substancials - L'empresa israeliana facilita així la localització d'objectius policials i/o alertants del 112 amb precisió, sense GPS, inclosa l'alçada, tant en medis urbans com rurals

ImageLa necessitat d'informació precisa de localització de telèfons mòbils és fonamental en relació a accidents, els incendis i les activitats delictives.

Gairebé el 90% dels dispositius portàtils no disposen de GPS -o el deshabiliten en cas de delinqüents- fet que resulta en la necessitat d'una solució que pugui proporcionar la informació de seguiment de l'alertant i/o objectiu policial.

Guàrdia Urbana i Bombers incorporen ordinadors tàctils als seus vehicles PDF  | Imprimir |  E-mail
dimecres, 05 gener de 2011


ImageCoincidint amb l'entrada en vigor de la modificació del Codi penal impulsada per l'ajuntament de Barcelona i la Fiscalia, que endureix la resposta judicial contra la multireincidència, la ciutat ha fet, aquest dijous, un pas endavant en matèria de seguretat i prevenció, incorporant nous suports tecnològics al servei dels cossos de seguretat. Es tracta de la instal·lació d'ordinadors tàctils als vehicles de la Guàrdia Urbana i els Bombers de Barcelona, que permeten rebre avisos de servei, accedir a les bases de dades i als protocols d'actuació o redactar informes.

Crecen las denuncias falsas de robo de móviles para cobrar del seguro PDF  | Imprimir |  E-mail
dilluns, 03 gener de 2011
Diari de Tarragona, Angel Juanpere

ImageDurante estas fechas se presentan casi 150 denuncias diarias por sustracción de móviles en España. Pero no todas son reales. Los Mossos d’Esquadra han detectado un importante incremento de denuncias falsas de teléfonos móviles con un único objetivo: cobrar del seguro. Algunos de los denunciantes han perdido el aparato e intentan no tener que sufragar uno nuevo y otros simplemente quieren estafar a la compañía aseguradora para comprarse otro. En sólo dos semanas, la Policía Autonómica ha detectado cuatro casos en el Camp de Tarragona. Dos de los implicados ya figuran como imputados en el Juzgado.

Els Bombers incorporen gossos equipats amb dispositius GPS per als rescats de muntanya PDF  | Imprimir |  E-mail
dimarts, 21 setembre de 2010
Llanars (ACN).- Els Bombers han incorporat gossos equipats amb un dispositiu GPS per als rescats de muntanya. La nova unitat canina s'ha ensinistrat durant el darrer any i no només serà útil a l'hora de buscar excursionistes o boletaires desapareguts, sinó que també pot participar en altres emergències com ara allaus o rescats en zones d'aiguamolls.

La policía americana empieza a utilizar el iPhone como herramienta de reconocimiento facial PDF  | Imprimir |  E-mail
divendres, 18 juny de 2010
ipadsfera

ImageEn Brockton, Massachusetts, el departamento de policia esta experimentando unos iPhone parcialmente modificados para poder identificar a sospechosos y / o delincuentes por medio de una aplicacion llamada MORIS (Mobile Offender Recognition and Identification System) Sistema de reconocimiento e identificacion mobile de delincuentes.

La Guàrdia Urbana estrena un accés directe des de la PDA a les bases de dades de la DGT PDF  | Imprimir |  E-mail
dimecres, 26 maig de 2010
Redacció │ Barcelona

Image Gràcies a un acord entre l'Ajuntament i la DGT, la Guàrdia Urbana de Barcelona serà la primera policia que podrà accedir des del terminal PDA dels agents a peu de carrer a les bases de dades de la Direcció General de Trànsit per comprovar l'incompliment tant dels nous supòsits modificats a la Llei de Trànsit -en vigor a partir del pròxim dimarts 25 de maig de 2010- com de la resta de normatives de trànsit.

Lector portàtil d' empremptes de Datastrip PDF  | Imprimir |  E-mail
dimarts, 27 octubre de 2009
Redacció │ Barcelona

ImageLa màquina està causant furor als serveis policials americans. Es tracta d'un aparell semblant a les impressores portàtils que actualment ja s'utilizen, que té la funcionalitat de reconèixer una persona, ja sigui per empremta o imatge, ja que compara la lectura del dit o foto amb la base de dades. El procés dura 90 segons. La propera actualització inclourà lectors de iris.

La màquina és de dotació als vehicles patrulla de moltes policies de Nord-Amèrica i permet realitzar les identificacions insitu sense necessitat de trasllat.

Apple registra una patent per facilitar les trucades d'emergència des dels mòbils PDF  | Imprimir |  E-mail
dijous, 11 juny de 2009
Redacció │ Barcelona

ImageSovint un pot pensar que els fabricants només cerquen l' interès econòmic. Si més no, aquest cop Apple ha presentant una patent que persegueix facilitar la comunicació amb els serveis d'emergència. La patent preveu iniciar estalvi automàtic energia un cop iniciada la trucada o preveure que no es pugui parlar (problema mèdic o presència d'atracadors).

<< Inici < Anterior 1 2 Següent > Final >>

Resultats 1 - 15 de 22
webpolicial » Inici arrow Tecnologia - GSM - Tetra
Go to top of page