Bones pràctiques


Aplicativo de Búsqueda de Fincas Rústicas (ABFR) PDF  | Imprimir |  E-mail
diumenge, 27 febrer de 2011
Bones pràctiques

Image

En nuestra geografía existen dos zonas diferenciadas como son la urbana y la rural, siendo el segundo caso un espacio no dominado por el ser humano, especialmente desde el momento del abandono de los campos como modus vivendi. Esta área ha ido evolucionando hasta un desarrollo que difiere mucho del mundo rural de antaño y en el que han influido factores como la inmigración, turismo, urbanismo, etc. También han evolucionado las referencias que ayudaban a identificar cada lugar, yendo des de las más tradicionales hasta lo más práctico y cada vez más habitual en nuestros días, las referencias catastrales.

Es crea el Grup Regional de Motos d'intervenció immediata PDF  | Imprimir |  E-mail
dijous, 01 octubre de 2009
Bona pràctica

ImageA imatge dels Alazanes del Cos Nacional de Policia, la Regió Policial Metropolitana dels Mossos d'Esquadra ha posat en marxa el Grup de Motos d'Intervenció Immediata.

La mesura preveu donar més agilitat en resposta a incidents greus de seguretat ciutadana en l'entorn metropolità, en situació permanent de congestió del trànsit.

Registre per a bicicletes robades al Gironès PDF  | Imprimir |  E-mail
dilluns, 28 setembre de 2009
Bona pràctica

ImageSumant-se a la iniciativa de l'Ajuntament de Barcelona de crear el Registre de Bicicletes ara fa dos anys, la Policia Municipal de Girona, conjuntament amb la Banyoles, Salt i Sarrià de Ter, ha iniciat un registre semblant que a més, incorpora un catàleg visual de les bicicletes recuperades. En un futur proper seria interessant fer una aplicació integral al NIP/SIP en aquest sentit, i sumar totes les iniciatives, tal i com es va fer amb aplicatiu de Dipòsits Municipals.

La Policia Local d'Igualada només conduirà vehicles sostenibles PDF  | Imprimir |  E-mail
diumenge, 20 agost de 2006
Policia Local Igualada

L'Ajuntament d'Igualada està decidit a fer sostenible la flota de vehicles de la Policia Local d'Igualada. De moment, comprarà tres vehicles híbrids, és a dir, que poden funcionar amb energia elèctrica i també amb gasolina.

La policia de Palafolls a la ràdio PDF  | Imprimir |  E-mail
divendres, 14 juliol de 2006
Policia Local Palafolls │ Sergent Peña

ImageFa un any des de la Policia Local de Palafolls vam començar una nova aventura creant un espai radiofònic setmanal d’una hora de duració, on hem informat i aconsellat en directe sobre temes relacionats amb la seguretat i la prevenció, tant pública com privada. També hem atès trucades en directe i hem contestat més de cinc-cents cinquanta correus electrònics rebuts per part dels nostres oients.

Urbans ciclistes a Sant Andreu PDF  | Imprimir |  E-mail
divendres, 14 juliol de 2006
Guàrdia Urbana Barcelona

ImageVolen potenciar la policia de proximitat i incentivar l’ús de la bici. Es van presentar els guàrdies urbans en bicicleta que patrullaran pel barri de Sant Andreu.

webpolicial » Inici arrow Bones pràctiques
Go to top of page