Llei del Sistema de Policia
Per un sistema públic de seguretat de qualitat PDF  | Imprimir |  E-mail
dijous, 14 gener de 2010
Llibre blanc per la policia de Catalunya

Image

Al llarg dels darrers anys, el model de policia i els reiterats esborranys de la Llei del Sistema han protagonitzat moltes de les notícies de webpolicial. Us voldríem proposar fer un recopilatori de les millors propostes que contribueixen a prestar un servei de qualitat i eficaç a la nostra ciutadania. Per a fer-ho possible ens hem proposat la redacció d'un document que reculli aquestes reflexions, i la seva presentació pública.

Esborrany de l'avantprojecte de Llei del Sistema de Policia v 5.0 desembre 2008 PDF  | Imprimir |  E-mail
dissabte, 20 desembre de 2008
Redacció │ Barcelona

El Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació ha distribuït un nou esborrany de la Llei del Sistema de Policia, previ al Projecte de Llei que aprovarà properament el Consell Executiu per a enviar-lo al Parlament.

Image Descarrega Versió de novembre de 2008 (519 KB)

Esborrany de l'avantprojecte de Llei del Sistema de Policia v 4.0 març 2008 PDF  | Imprimir |  E-mail
dimarts, 01 abril de 2008
Redacció │ Barcelona

Image

El Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació ha distribuït un nou esborrany de la Llei del Sistema de Policia, previ al Projecte de Llei que aprovarà properament el Consell Executiu per a enviar-lo al Parlament.

Image Descarrega Versió del Març de 2008 (285 KB)

Saura es fixa com a objectiu prioritari l'aprovació de la Llei del Sistema de Policia PDF  | Imprimir |  E-mail
dijous, 06 desembre de 2007
Redacció │ Barcelona

En el transcurs de la inauguració de la nova comissaria dels mossos d'esquadra a Sabadell, el conseller d'Interior va afirmar que els dos gran reptes del Departament per al 2008 son completar el desplegament de la policia de la Generalitat i aprovar la Llei del Sistema. A banda, la posada en funcionament del 112 com a telèfon únic suposarà l'altre gran projecte.

Esborrany de l'avantprojecte de Llei del Sistema de Policia v 3.0 PDF  | Imprimir |  E-mail
dijous, 18 gener de 2007
Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació

Image

El conseller del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, ha entregat en el marc de la reunió de la Comissió de Policia de Catalunya, als representants de l'Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) i de la Federació Catalana de Municipis (FCM) un esborrany de l'avantprojecte de Llei del Sistema de Policia de Catalunya, amb la intenció de consensuar-lo amb les entitats municipalistes. L'objectiu és dur-lo al Parlament abans de l'estiu per a la seva aprovació inicial.

“Volem que les Guàrdies Urbanes facin encara més de policies” PDF  | Imprimir |  E-mail
dimecres, 29 març de 2006
Redacció │ Barcelona

En el marc d’una conferència a Ciutadans pel Canvi, Montserrat Tura va examinar l’activitat del Departament que dirigeix i les perspectives immediates de futur per cada una de les direccions generals.

L’ordre públic, la llei del sistema policial, la gestió d’emergències i la futura regulació en matèria de prostitució van protagonitzar gran part del discurs i debat posterior amb els assistents.

Interior distribueix un nou esborrany de la Llei del Sistema de Policia PDF  | Imprimir |  E-mail
dijous, 16 març de 2006
Redacció │ Barcelona

Mentre els caps de policia local revoltats es reunien, el Departament d’Interior s’hi va posar en contacte per avisar-los que ja hi ha una segona versió de l’avantprojecte.

 Descarrega el nou esborrany 

Els ajuntaments prenen posicions en front de l’esborrany de la Llei del Sistema de Policia PDF  | Imprimir |  E-mail
diumenge, 12 març de 2006
Redacció │ Barcelona

Segons fonts del Departament d’Interior, alguns alts càrrecs es van reunir la setmana passada amb el president de la Federació de Municipis i Alcalde de Sabadell, Sr. Manuel Bustos per discutir l’esborrany de la llei.

L’Ajuntament de Barcelona per la seva banda, s’ha mostrat contrari al text de la llei i ha exigit excloure Barcelona de tot l’articulat, així com estudiar l’establiment d’un organisme metropolità en l’àmbit de la seguretat ciutadana.

webpolicial » Inici arrow Llei del Sistema de Policia
Go to top of page