Editorial
L'hora de la veritat per tots (i per la policia de Catalunya) PDF  | Imprimir |  E-mail
dimecres, 13 juliol de 2011
Editorial

"No és suficient amb fer-ho bé. Si es podia fer millor i no s'ha fet, és que s'ha fet malament"

ImageJa fa mesos que tothom s'ha adonat que res tornarà a ser igual. Aquest cop, dirigents polítics i economistes coincideixen que la sortida a la crisis no serà per millorar, sinó per empitjorar en termes econòmics, atès sobretot a la impossibilitat de continuar basant el creixement en l'emissió de deute i a l'hora, davant l'escassetat exponencial de recursos.

Aquest escenari en si mateix implica canvis de tot tipus, i a l'Administració Pública exigeix acabar amb el malbaratament dels recursos, i reformes en tots els sectors per aconseguir eficiència i eficàcia en la prestació dels serveis públics.

D'ètica, nomenaments a Interior i de govern dels millors PDF  | Imprimir |  E-mail
diumenge, 10 abril de 2011
Editorial

Puig nomena un noi de 25 anys amb nivell A-23 com assessor en seguretat i adjunt al cap de Gabinet - El mèrit principal és la lleialtat al partit i haver tingut càrrecs a les joventuts de Convergència

ImageFoto: El nomenat, Jordi Villanueva Calvet, en una imatge del seu perfil de Facebook, amb un helicòpter militar.

He de reconèixer que vaig ser un d'aquells ingenus a qui les frases del nostre Molt Honorable President van captivar. Estic parlant del "govern dels millors", de dirigir el país amb el "cap fred, cor calent, puny ferm i peus a terra" o d'aplicar "la triple A a l'administració -Agilitat, aprimament i austeritat".

Doncs bé, les frases en això s'han quedat, ja que a dia d'avui, transcorreguts els 100 dies de rigor, a banda de les retallades a fons de la sanitat, no hi ha cap reforma de valor afegit que proporcioni serveis públics més eficients. O dit d'altre forma, reorganitzant les duplicitats en policia (efectius, escales comandament, material, edificis), caldria retallar tants llits dels hospitals ?

Desmuntant mites del discurs polític sobre la seguretat ciutadana PDF  | Imprimir |  E-mail
dilluns, 07 març de 2011
Editorial

Image

  • Falten policies a Barcelona (i/o Catalunya): Fals
  • Cal més policia de proximitat: Fals
  • Barcelona és segura: comparat amb què ?
  • Cal endurir les penes: Cert
  • Associar immigració il.legal a delinqüència és xenofòbia: Fals


Qui menteix ? PDF  | Imprimir |  E-mail
dimecres, 09 febrer de 2011
Editorial

Vivint la situació com a ciutadà i veí de Ciutat Vella de Barcelona (no puc dir de què treballo sinó acumularé un altre expedient), em xoca molt llegir que els meus representants polítics a les institucions valorin positivament "el model de coordinació i treball conjunt dels cossos policials". Se'n recorden dels 310 furts, 32 pisos i 37 atracaments que fins ara ens negaven? Personalment, amb aquest balanç, no puc més que suspendre aquest pretés "treball conjunt" tant ben valorat per ells. I no amb una C- o un 4 dels d'abans, una D, de deficient, de nota 2 sobre 10.

Comandant el doble comandament policial, de com pagar nòmines i altres pedaços varis PDF  | Imprimir |  E-mail
dissabte, 22 gener de 2011
Editorial

La majoria d'alts comandaments de policies locals i mossos d'esquadra no tenen molta fe en el model que diuen representar. No hi ha projecte, excepte el de perpetuar el model i així salvar-se de la crema de les retallades.

Image

Valoro positivament que els ajuntaments es vulguin implicar més en la seguretat ciutadana als seus municipis. Però fer-ho assumint el comandament d'altres cossos no crec que sigui el camí. Abans hauríem de plantejar-nos obertament si el que tenim funciona, començant des de la pròpia casa.

¡Hasta las narices! PDF  | Imprimir |  E-mail
dijous, 30 setembre de 2010
Pilar Rahola

Hasta las narices de estos niños de papá sin otro oficio que montarse algaradas de pacotilla

Perdonen la expresión, pero me ha parecido la más expeditiva (y publicable) de las muchas que podrían definir el estado de ánimo de muchísimos catalanes. ¡Hasta las narices de estos niños de papá sin otro oficio que montarse algaradas de pacotilla, asaltar la calle, destrozar todo lo que encuentran y violentar a la sociedad! ¡Hasta las narices de sus mamacharradas, de sus discursos revolucionarios todo a cien, sus aires matones y sus bravatas insulsas! ¡Hasta las narices de que Barcelona se haya convertido en el paraíso de los antisistema que pululan por el planeta, encantados de encontrarse en una ciudad tan friendly!

<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 Següent > Final >>

Resultats 7 - 12 de 47
webpolicial » Inici arrow Editorial
Go to top of page