Editorial
Mayka Navarro: la missatgera privilegiada PDF  | Imprimir |  E-mail
dimarts, 29 abril de 2008
Editorial

ImageAhir era el Col.legi de Periodistes i Pere Rios a El País. Avui el catedràtic Joan-Josep Queralt. Tots defensant que la “pobre” Mayka Navarro ha estat citada per la jutgessa davant la vulneració del secret de sumari al publicar-se detalls de la investigació -no finalitzada- de l'homicidi d'una noia en un apartament turístic de gràcia. Filtració que probablement ve de persones pertanyents a les unitats d'investigació o del mateix jutjat. Però un cop més, la periodista de El Periòdico ha estat la que ha obtingut la notícia.

Malestar a la policia per la política informativa d'Interior
D' injuries, calúmnies, insults i altres esports virtuals PDF  | Imprimir |  E-mail
dimarts, 08 gener de 2008
Editorial

Des de fa uns dies alguns companys escriuen preguntant el motiu pel qual s'ha retirat de webpolicial la notícia relativa al canvis a la policia de Sabadell. La raó no és altre que el to i contingut d'alguns comentaris, i l'experiència que he tingut en els darrers mesos com a responsable de webpolicial. Tot i que en aquest cas no ha estat així, en tres ocasions he hagut d'aportar els fitxers d'accesos a la web a diferents jutjats d'instrucció del país. Ha estat doncs un acte de responsabilitat i la impossibilitat de llegir al moment el 52 comentaris que es van generar. Un cop s'hagin llegit, i moderat, la notícia es tornarà a publicar.

Polifòbia: PDF  | Imprimir |  E-mail
dimecres, 06 juny de 2007
f Aversió a la policia o als agents de policia.

Moltes gràcies al Sr. Josep Cuní per fer referència a un dels titulars de webpolicial en que es qualificava de polifòbia el seguiment informatiu que fan ell mateix i els seus col·laboradors de l'actualitat diària dels cossos de policia de Catalunya.

Exigim només el mateix rigor que ens exigeix Els Matins a nosaltres. D'entrada, res de perdre el control en un plató de televisió pública. Cal contrastar les informacions, com deia un col·laborador del programa, llegir fins i tot el sumari, i després pensar i finalment escriure i parlar. No s'hi val dedicar al lichis una hora de programa -només perquè té cert nom en la escena local-i després en dos minuts es desmunti tot el que ha dit aquest senyor.

Olmos, dimiteix si us plau PDF  | Imprimir |  E-mail
dimecres, 23 maig de 2007
Editorial

ImageHem de dir prou. L'espiral mediàtica envers els cossos de policia -i concretament els mossos d'esquadra- no ens ajuda i comença a erigir-se com un mur infranquejable. El diari gratuït ADN obre avui a tota portada amb Maltrato policial dient que Barcelona és la ciutat amb més denúncies per tortura. Rafael Olmos és directament responsable del clima del tot s'hi val contra la policia de Catalunya.

Atesa la situació actual es publica de nou aquesta editorial de maig de 2007 exigint la dimissió o cessament del Sr. Rafael Olmos.

La polifobia s'apodera de “Els Matins de TV3” PDF  | Imprimir |  E-mail
dilluns, 07 maig de 2007
Editorial

Gràcies Mayka i Josep Cuní. Un cop més escarni públic i mofa contra els policies per fer la seva feina. El que ha començat com una anècdota qüestionant la denúncia d'un conductor que no mantenia l'atenció necessària -ja que menjava un croissant- ha seguit per teoritzar sobre com els policies actuen especialment contra descapotables per “enveja”. El més xocant però, és que tot ho han fet després d'entrevistar la presidenta de l'Associació de Víctimes d'Accidents de Trànsit, que ha recordat que una part important dels 4000 morts de l'any passat ho eren per distraccions al volant.

Quan a banda de ser professionals, cal semblar-ho PDF  | Imprimir |  E-mail
divendres, 13 abril de 2007
Editorial

ImageEls darrers mesos el conjunt de fòrums policials -públics- han viscut episodis indignes de la nostra professió. Des de les desqualificacions més sutils, a atacs propis de nens de P-3, difamacions i acusacions delictives amb noms i cognoms. La majoria feta per policies, i és clar, des de l'anonimat més absolut. Es tracta d'una modernització dels pamflets difamatoris que abans es penjaven per les comissaries.

<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 Següent > Final >>

Resultats 25 - 30 de 47
webpolicial » Inici arrow Editorial
Go to top of page